Tarieven & vergoedingen

Bij Mental Wealth vinden wij het belangrijk dat jij hulp kunt krijgen wanneer jij dat nodig vindt. Daarom hoef je niet eerst naar de huisarts voor een verwijzing en komen anderen zonder jouw toestemming niks te weten over jouw behandeling. Ouders  van kinderen tot 16 jaar worden op de hoogte gehouden van de voortgang van de behandeling middels evaluaties.

De tarieven en vergoedingen

Vergoedingen

 

Mogelijkheden vanuit een restitutiepolis;

Mogelijkheden via jouw werkgever (bij klachten die te maken hebben met werk of jouw werk beïnvloeden).

X  Niet vanuit de basis of aanvullende zorgverzekering;

 

Huisbezoeken

 

Wil je graag de behandeling ontvangen in jouw eigen, veilige omgeving? Dat kan! Voor hetzelfde tarief komen wij bij je thuis. Als je dit aangeeft bij de aanmelding, komen wij er tijdens de intake met je op terug. De intake vindt altijd plaats in de praktijk van Mental Wealth. Vervolgafspraken zijn mogelijk bij jou thuis. 

Geeft het ook gerust later aan, wanneer de behandeling al is gestart! 

! Belangrijk om te weten: bij een huisbezoek worden de reiskosten van de behandelaar voor jouw eigen rekening. De reiskosten zullen vooraf worden gecommuniceerd met jou, zodat je weet waar je aan toe bent.

 

  • Voor telefonische sessies, online sessies en huisbezoeken hanteren wij dezelfde tarieven. Bij huisbezoeken worden er tevens reiskosten gerekend.

 

Samen jouw mentale gezondheid toekomstgericht verbeteren

06 - 28 42 81 56

claudia@mentalwealthpraktijk.nl

Leidse Rijn 15, 3454 PZ Utrecht - De Meern