De behandelaar – Claudia Been

(O (Hallo, ik ben Claudia Been.

Ik geloof dat je een fijner en gelukkiger leven leidt, als je tijd en aandacht besteedt aan je mentale gezondheid. Het komt helaas nog steeds voor dat psychische problemen als onbelangrijk of als aanstellerij worden gezien. Gelukkig komt daar anno 2021 steeds meer verandering in. Het is mijn missie om hier mijn steentje aan bij te dragen.

Bij anderen en mezelf zie ik dat het je veel oplevert als je tijd en aandacht besteedt aan het verbeteren van je mentale gezondheid. Iedereen heeft het tenslotte mentaal wel eens zwaar; ups en downs horen nu eenmaal bij het leven. Hoe fijn is het als je vaardigheden kunt ontwikkelen om door die dalen heen te gaan? En te leren welke factoren zorgen dat het minder goed met je gaat, zodat je hier slim op kunt inspelen?

Als NVO orthopedagoog en psycholoog kan ik je daarbij helpen. Op een toegankelijke, betrokken en progressieve manier zal ik je in jouw proces begeleiden. (Ontdek hier de verschillen en overeenkomsten tussen een psycholoog en een orthopedagoog https://www.doppazorg.nl/wat-is-het-verschil-tussen-een-psycholoog-en-een-orthopedagoog/)

Ik wil je helpen om te ontdekken waar jouw klachten vandaan komen. Want als je daarnaar durft te kijken, ben je al een heel eind! Zodra je inzicht hebt, kun je andere keuzes maken en leren accepteren en verdragen. Keuzes die beter bij jou passen en ervoor zorgen dat je je leven gelukkig kunt leiden. Want gelukkig zijn, dat wil toch iedereen?

Denk je dat we een match zijn?

Samen jouw mentale gezondheid toekomstgericht verbeteren

06 - 28 42 81 56

claudia@mentalwealthpraktijk.nl

Leidse Rijn 15, 3454 PZ Utrecht - De Meern